Welkom bij Triple 7 Sales

- Coll energie Partner

Als je plezier hebt in je werk,
hoef je geen dag meer te werken.
Direct Sales

Triple7Sales houdt niet van opdringerige verkoop. Charme gecombineerd met een gezonde

dosis enthousiasme bereikt meer.

 

Wij zorgen voor de juiste persoon voor de uw opdracht. Daarin kunnen wij het verschil maken.

PROJECTS

 

Energie, Telecom, zonnepanelen

 

We richten ons zowel tot de particuliere als zakelijke markt.

 

Professionals in:

 

*  Business to Business

*  Business to Consumer

*  Training  & Coaching

 

over ons

Triple 7 Sales is een sales- en marketingbureau, gespecialiseerd in direct-sales.  Onze opdrachtgevers vertrouwen ons en kiezen er bewust voor om (een deel) van hun sales aan ons te outsourcen. Dit betreft zowel deur-aan-deur verkoop, shop-in-shop verkoop als promotionele activiteiten. Daarbij richten we ons zowel tot de particuliere als zakelijke markt.

Ons team bestaat uit mensen van alle leeftijden en achtergronden. Door de interne salestrainingen en -cursussen hebben ze één ding gemeen: het zijn toppers!

De verkoopmedewerker draagt nette en schone kleding (of kleding van onze opdrachtgever). De klanten worden beleefd, vriendelijk en vakkundig geadviseerd. De ID met foto moet op een zichtbare plaats gedragen worden. De klant moet waarheidsgetrouw over de diensten en producten en voorwaarden geïnformeerd worden en moet op alle,  maandelijkse en andere kosten worden gewezen.

CONTACT 

Klantenservice:

 

Telefoon nr: ​06-16822809

Email:info@triple7sales.nl

 

Postadres:

p/a Langshof 127

1353Gn, Almere

KVK 65755839

CIRE-ID: I-97424894

privacy voorwaarden

algemeene voorwaarden

klachten

Wenst u meer informatie heeft u een klacht of heeft u interesse in een van onze diensten, bent u op zoek naar een carrière in Direct Sales, twijfel dan niet en neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren of helpen u graag .

privacy voorwaarden

Door uw gegevens te delen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en het privacybeleid. Wij zullen uw gegevens nooit delen met anderen voor marketingsdoeleinden.

Bericht ontvangen!