PROJECTS

airturb.webp
Triple7Sales werkt samen met partners die net als wij geloven in een langdurig strategisch partnerschap. Een partnerschap waarbinnen Triple7Sales haar partners in staat stelt hun business model & klanten bestand snel en effectief uit te breiden, en onze partners ons in staat stellen onze Sales Professionals zo goed mogelijk te faciliteren.
Officele partner van:
collectieve-energie-partner
Glasvezel
VOIP diensten

 

 

Windenergie voor iedereen toegankelijk.

In Nederland waait het vaak en hard. Wind raakt nooit op en is uitstekend te gebruiken voor het opwekken van elektriciteit. Windenergie is schoon en de nieuwe manier om groene energie te genereren.. Bovendien kunnen we het in eigen land produceren. Hierdoor zijn we minder afhankelijk van bijvoorbeeld gas en olie uit het buitenland. We hebben windenergie hard nodig om een duurzame energievoorziening in de toekomst zeker te stellen.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen!!!!
Steeds meer bedrijven zien de noodzaak en voordelen van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). Dat betekent dat zij rekening houden met de effecten van hun bedrijfsvoering op mens, milieu en maatschappij. Wij van Triple7Sales ondersteunen Zendingswerken (projecten) die vanuit de Holy Passion Church Almere worden opgezet.  We geven  graag weer terug aan de maatschappij. Wij doen dat door elke maand 10% van de winst te doneren naar de Holy Passion Church.
Als u ook wil helpen stuur dan een mail naar info@holypassion.nl